Lydsystemer

Se: 34 68 ALLE

 • Brugt Beosound 5 fra Bang og Olufsen i sort. Med den populære Beosound 5 har du alle dine yndlingsnumre samlet et sted. Anlægget har integreret lageringsplads, så du har mulighed for at opbevare 175.000 musiknumre. Beosound 5 er brugt og kan ses i vores butik. Sælges uden gulvstand, men kan købes separat i butikken. Kontakt…

 • Yamaha WXA-50 MusicCast forstærker

  3.999,00 DKK 3.849,00 DKK

  Smart forstærker fra Yamaha, der ingen plads optager. Tilslut dine passive højttalere til denne Alt-i-En forstærker, og betjen/stream musik fra din smartphone. Forstærkeren har MusicCast som er en revolutionerende måde at spille musik på.

 • Yamaha WXAD-10 MusicCast Adapter

  1.299,00 DKK 1.149,00 DKK

  Musiccast adapter der passer til alle anlæg. Tilslut denne musiccast adapter til dit eksisterende anlæg, og få alle de smarte funktioner der findes i musiccast appen, og stream musik til dit anlæg i høj kvalitet. Fungerer også som Airplay, Bluetooth, Spotify Connect og Tidal modtagerboks.

 • Smart forforstærker fra Yamaha, der ingen plads optager. Tilslut denne forforstærker til dit anlæg, eller dine aktive B&O højttalere, og nyd musik på en moderne og revolutionerende måde. Forstærkeren har MusicCast som er en revolutionerende måde at spille musik på.