WHIRLPOOL FWF81683W EU VASKEMASKINE – HVID

Whirlpool FWF81683W Vaskemaskine

FreshCare+ Forlænger følelsen og duften af nyvasket tøj
Med Whirlpools FreshCare+ bliver det muligt at nyde godt af nyvasket tøj – som dufter friskt – i op til seks timer efter vaskeprogrammets afslutning.
Når vasken er overstået bevæger tromlen sig videre i regelbundne intervaller og i kombination med damp som sprøjtes ind i tromlen. Dette gør at de fugtige tekstiler luftes og blødgøres, og det forhindrer dårlig lugt og krøller.

6TH Sense – teknologi
Vaskemaskiner med 6TH Sense-teknik tilpasser automatisk deres vaskecyklus til hvor fuld maskinen er og hvilken type tekstiler der vaskes. Dette sikrer at dit tøj får en skånsom og effektiv vask i alle situationer. Smarte sensorer regulerer energiforbruget og sparer dermed tid, vand og energi.

Colour15°- Bevarer tøjets farver længere
Det ideelle program til at bibeholde farven og formen på dine mere ømtålelige tøjstykker. Med Colour 15° opnås samme vaskeresultat som ved anvendelse af et 40°C-program, men med ekstra skånsom håndtering af stoffet og dets farver. Dette er muligt takket være maskinens SoftMove-system som tilpasser tromlens bevægelser og fordeler vasketøjet jævnt så vaskemidlets effektivitet optimeres – selv ved lave temperaturer.

SoftMove – Tilpassede tromlebevægelser for bedre behandling af dit tøj
SoftMove er en avanceret teknik som tilpasser tromlens hastighed og bevægelser efter det pågældende materiale der vaskes. Ved at tilpasse hastighed og bevægelsesmønster efter materialetype sikrer man at hvert tøjstykke håndteres skånsomt med perfekt rent resultat samtidigt med at tøjets farve og form bevares længere.

10-års motorgaranti
Denne vaskemaskine har en ekstra stille og børsteløs elektrisk motor med lang levetid. Du kan trygt regne med høj kvalitet på alle motordele. Motoren omfattes desuden af en 10-årsgaranti (ved registrering.

 • Energiklasse: A+++
 • Kapacitet (Kg): 8
 • Omdrejninger pr. min: 1600
 • Motortype: Kulfri
 • Restfugtighed I Tøj (%): 44

Specifikationer

Generelt
Model FWF81683W EU
Restfugtighed I Tøj (%) 44
Årligt energiforbrug – NY 2010 196 kWt
Vandforbrug Pr År Ltr 11594 liter
Centrifugeringsevne A
Energiklasse A+++
Farve Hvid
Støjniveau ved vask (dB(A)) 52
Støjniveau ved centrifugering (dB(A)) 85
Kapacitet (Kg) 8 kg
Motortype Kulfri
Mærke Whirlpool
Omdrejninger pr. min 1600
Produkt Bredde (cm) 59.5 cm
Produkt Dybde (cm) 63 cm
Produkt Højde (cm) 84.5 cm


Yderligere information

Finansiering

Rentefri finansiering ved køb over 2.000 kr. Kontakt butikken for rentefri betaling.

Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu

Vær den første med en anmeldelse “WHIRLPOOL FWF81683W EU VASKEMASKINE – HVID”

twenty − 10 =

Du vil måske også synes om..

 • WHIRLPOOL FSCR12440 C VASKEMASKINE – HVID

  8.999,00 DKK 7.999,00 DKK

  Vaskemaskine fra Whirlpool i hvid. Vaskemaskinen er med kulfri motor og yderst energivenlig, faktisk den mest energivenlige maskine på markedet. Vaskemaskinen er udstyret med elegant LED-display, der gør maskinens design lidt mere lækkert og moderne at se på. Maskinen kan rumme hele 12 kg, men er blandt nogle af de mest støjsvage. Energiklasse: A+++ Kapacitet…

 • WHIRLPOOL FSCR 90445 VASKEMASKINE – HVID

  6.999,00 DKK 6.499,00 DKK

  Vaskemaskine fra Whirlpool med kulfri motor. Full touch betjening er blot en af de mange fordele ved denne maskine. Vaskemaskine kan rumme 9 kg og er yderst støjsvag. Selvdosering: Du vælger selv om du vil have vaskemaskinen til at tage 2 forskellige typer vaskemiddel eller vaskemiddel og skyllemidel Kort program: Mulighed for at vaske op…