Montering, installation og reparation af tv, radio, belysning* og hvidevarer**

Hos Løgten Radio står vi til rådighed, når I skal bruge en servicemontør inden for tv, radio, belysning eller hvidevarer. Skal I f.eks. have installeret en ny hjemmebiograf? Skal vaskemaskinen monteres? Skal der hænges nye lamper op? Eller trænger antennen til en reparation? Hvad enten jeres problem måtte være, er vi behjælpelige.

Vi benytter udelukkende autoriserede montører – og vores service omfatter alle slags fjernsyn, radioer, belysning* og hvidevarer – nye, gamle og produkter uden for garanti.

*Vi monterer kun belysning købt hos os.
**Vi reparerer ikke hvidevarer

 

Montering og reparation af tv og radio

Skal I have monteret nyt TV eller højtalere? Så tager vi hånd om opgaven. Efter vi har sikret, at den bestående el-installation er lovlig, tilslutter vi produkter og det eventuelle antennekabel. Vi hjælper naturligvis med opsætning af f.eks. kanaler og sikrer, at I nødvendige viden om jeres nye TV eller radio.

Er der noget galt med jeres TV eller radio, er I altid velkomne til at kontakte os. Uanset om I har købt produktet hos os eller en anden forhandler. Det vigtigste er, at reparationen foretages hurtigt og effektivt.

 

Montering og installation af nye hvidevarer

Har I købt ny ovn? Skal køleskabet monteres? Eller er der problemer med vaskemaskinen? Hos Løgten Radio monterer og installerer vi alle hvidevarer, når I har brug for hjælp.

Uanset om I har købt hvidevarerne hos os eller en anden forhandler, står vores kørende servicemontører altid til rådighed med professionel og fleksibel hjælp. Du skal blot kontakte os, så finder vi en løsning.

 

Vi er fleksible i forhold til jeres ønsker

Det er vigtigt for os, at installationen eller reparationen foregår på en fleksibel og sikker måde. Med udgangspunkt i jeres behov vurderer vi, om det er nemmest at besøge jeres adresse eller bringe produktet til vores eget værksted i Skødstrup.

Ingen opgave bliver for stor eller lille. Vi arbejder altid grundigt og kvalitetsbevidst, så monteringen eller reparationen lever op jeres forventninger.

 

Priser?

Vi monterer i hele Danmark og priserne starter fra 799 kr. inkl. moms for den første time, derefter 650 kr. inkl. moms pr. påbegyndt time.

Bor du indenfor en radius af 15 km fra Løgten er start prisen fast på 799 kr. inkl. moms for den første time, derefter 650 kr. inkl. moms pr. påbegyndt time. Bor du længere væk? Ring til os så udregner vi en pris til dig.

 

Besøg vores butik i Løgten – eller kontakt os på tlf. 8699 1100

Vi har hjulpet med montering, installation og reparation af tv, radio, computere og hvidevarer i f.eks. Aarhus, Risskov, Egå, Syddjurs, Norddjurs og Hornslet.