Velkommen hos Løgten Radio

Vores speciale er handel med audio, video-udstyr samt tilbehør. I sommeren 2017 fik vi også belysning under vingerne. Her på shoppen kan du se et udvalg af de mærker vi forhandler.

Løgten Radio slog dørene op for første gang i 1974. Vi er idag 5 fuldtidsansatte, 2 deltid og 3 kørende teknikere. Vi tror på den personlige betjening og den gode service, så vi står altid til rådighed hvis du har spørgsmål til vores produkter eller vores service.

Lokal butik

Selvom vi er en del af Euronics, El-Salg & Lyspunkt, værner vi meget om vores butik i Løgten, hvor alle er velkommen. Her står vi altid klar til at hjælpe dig.

Vejledning fra fagmænd

Vi gennemgår løbende uddannelse hos vore leverandører, der sikre høj faglig kompetence. Derved har vi altid den nyeste viden om produkterne.

4 års garanti på stort udvalg

Der er udvalgte produkter på Logtenradio.dk hvor der gives 4 års garanti. Dette er med til at tilsikre din sikkerhed ved et køb hos os.

Mulighed for levering og montering

Hos os har du altid mulighed for både at få leveret og monteret din/dine nye varer. Blot ring til os, så finder vi løsningen der matcher dine behov.

Mød vores fantastiske team

Victor Risbæk

Web
Victor er i vores webafdeling og er hurtig på tasterne når der skal løses diverse opgaver.

Anders Birkø

Antenne/parabol montør
Anders har mange års erfaring indenfor installation og montering af antenne og parabol, og må siges at være en ekspert på området.

Michael Espersen

Levering & montering af hvidevarer
Michael er manden der sørger for, at dine hårdehvidevarer kommer frem til tiden og ikke mindst bliver monteret på den helt rigtige måde!

Kaj Olesen

Vicevært
Kaj er vores 'alt-mulig-mand' og står altid klar til at give en hjælpende hånd i alle salgs situationer.

Jens Kristensen

Tekniker & montør
Jens er vores tekniker og har mere end 35 års erfaring indenfor faget. Som vi plejer at sige 'Jens kan det hele'

Anders Olesen

Indehaver
Anders er indehaver af Løgten Radio, som han overtog i 2013. Han har den filosofi at det skal være sjovt at gå på arbejde, og det er noget der i høj grad smitter af på resten af personalet.

Pernille-Louise Lenskjold

Lyspunkt, web & marketing
Pernille er firmaets eneste kvinde og når hun ikke holder styr på herrernes strabadser, er hun den der styrer alt marketing og lampeafdelingen, Lyspunkt.

Søren Pedersen

Radio, tv & hvidevarer
Søren er firmaet spøgefugl og kan altid få et smil frem hos hans omgivelser. Søren har været ansat siden 1996 og må siges at være en ekspert når det gælder radio, TV, HIFI og hvidevarer.

Billeder af butikken

Følg med i vores blog