JBL E450 HOVEDTELEFONER – Sort

JBL T450

I over 60 år har JBL konstrueret den præcise og imponerende lyd, som kan høres på de største musikscener verden over. Disse hovedtelefoner gengiver samme JBL-lyd og frembringer en bas, der både er dyb og kraftfuld.

Styr musik-afspilningen med den praktiske fjernbetjening med én knap. Ringer telefonen? Besvar straks opkaldet via den indbyggede mikrofon.

Under kapslen leverer et par 32 mm enheder den fedeste bas, som gengiver den kraftfulde JBL Pure Bass-lyd, du kender fra alverdens koncertsale, scener og indspilningsstudier. Hovedtelefonerne kan foldes fladt sammen og er lette, bekvemme og kompakte.

Det flade, filterfri kabel er udstyret med fjernbetjening og mikrofon, så dette bliver din daglige følgesvend på arbejdet, i hjemmet og på farten.

Varenummer: 6925281918971 Kategorier: , , ,

Specifikationer

 

EAN nummer 6925281918971
Farve Sort
Mærke JBL
Produkttype Hovedtelefoner – kabling – 3,5 mm jackstik
Producentgaranti 1 År
Produktbeskrivelse JBL T450 – hovedtelefoner med mik
Lydudgangsmodus Stereo
Forbindelsesteknologi Kablinng
Hovedtelefonmodeller På øret
Mikrofon Med kabel
Anbefalet brug Transportabel elektronik
Foldbar Ja


Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu

Vær den første med en anmeldelse “JBL E450 HOVEDTELEFONER – Sort”

fourteen − 10 =

Du vil måske også synes om..

  • Du er vild med stor lyd, men ikke med store højttalere. Derfor vælger du SA saxo40, som fylder stuen med lyd, uden at fylde meget i stuen. Sa saxo 40 er en gulvhøjttaler som adskiller sig fra andre, den er mindre end normale gulvhøjttalere, men lyden er stor. Dette skyldes at SA har udviklet en…