Pendler

Se: 34 68 ALLE

 • Artist 25 SORT

  1.499,00 DKK

  Nummer 83083003 Modelnavn Artist 25 Spænding 230V Klasse Dobbelt isoleret - Klasse 2 Fatningstype LED MODUL Lyskilde Inkl. 14W LED IP Grad IP20 Lampefarve Sort Glasfarve Opalhvidt plast Ledningsfarve Sort | Stofledning Primært materiale Metal Sekundært materiale Plast Højde (cm) 5,86 Skærmdiameter (cm) 25 Ledningslængde (cm) 300 Dæmpbar Ja Beam angle (°) 120 Energiklasse A…

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot grå med sort. Diablo i Ø20 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over sofabordet eller måske to ved siden af hinanden over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot kobber. Diablo i Ø20 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over sofabordet eller måske to ved siden af hinanden over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot mat hvid farve. Diablo i Ø20 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over sofabordet eller måske to ved siden af hinanden over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot messing. Diablo i Ø20 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over sofabordet eller måske to ved siden af hinanden over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot sand med bronze. Diablo i Ø20 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over sofabordet eller måske to ved siden af hinanden over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot sort med hvid. Diablo i Ø20 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over sofabordet eller måske to ved siden af hinanden over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot sort med rød. Diablo i Ø20 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over sofabordet eller måske to ved siden af hinanden over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i hvid. Diablo i Ø30 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over sofabordet eller måske to ved siden af hinanden over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i kobber. Diablo i Ø30 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over sofabordet eller måske to ved siden af hinanden over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i messing. Diablo i Ø30 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over sofabordet eller måske to ved siden af hinanden over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i rød/sort. Diablo i Ø30 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over sofabordet eller måske to ved siden af hinanden over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot sandfarvet med bronze. Diablo i Ø30 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over sofabordet eller måske to ved siden af hinanden over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot sort med grå. Diablo i Ø30 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over sofabordet eller måske to ved siden af hinanden over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot sort med hvid. Diablo i Ø30 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over sofabordet eller måske to ved siden af hinanden over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot mørke gråfarve med hvid og sort. Diablo i Ø40 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i hvid. Diablo i Ø40 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i kobber. Diablo i Ø40 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i messing. Diablo i Ø40 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot lys farve. Diablo i Ø40 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot sort med hvid. Diablo i Ø40 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot mørk farve. Diablo i Ø40 er med G9 fatning. Pendel passer perfekt over spisebordet. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot mat gråfarve med blanke sorte detaljer. Diablo i Ø50 er med E27 fatning. Pendlen passer perfekt over spisebordet, hvor der kræves lidt ekstra lys. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot mat hvidfarve. Diablo i Ø50 er med E27 fatning. Pendlen passer perfekt over spisebordet, hvor der kræves lidt ekstra lys. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot kobber farve. Diablo i Ø50 er med E27 fatning. Pendlen passer perfekt over spisebordet, hvor der kræves lidt ekstra lys. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot messing. Diablo i Ø50 er med E27 fatning. Pendlen passer perfekt over spisebordet, hvor der kræves lidt ekstra lys. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i klassiske farve, sort og rød. Diablo i Ø50 er med E27 fatning, der gør lampen ideel over et spisebord, da pæren let kan udskiftes til en pære med mindre eller kraftige watt.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot mat sandfarvet med blanke bronzefarvede detaljer. Diablo i Ø50 er med E27 fatning. Pendlen passer perfekt over spisebordet, hvor der kræves lidt ekstra lys. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot mat sort. Diablo i Ø50 er med E27 fatning. Pendlen passer perfekt over spisebordet, hvor der kræves lidt ekstra lys. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

 • Frandsen Ball Pendel – Army grøn

  499,00 DKK 399,00 DKK

  Benny Frandsen for Frandsen Lighting Koncept Ball Pendel i army grøn er en elsket og kendt lille sag som med stolthed fører sig frem. Ball lamperne er en klassisk og på mange måder tryg serie, der stiller med en fabelagtig bredde når alle farver og versioner regnes med. Ball Pendel army grøn er en del af det…

 • Frandsen Ball Pendel – Blå

  499,00 DKK 399,00 DKK

  Benny Frandsen for Frandsen Lighting Koncept Ball Pendel i blå er en elsket og kendt lille sag som med stolthed fører sig frem. Ball lamperne er en klassisk og på mange måder tryg serie, der stiller med en fabelagtig bredde når alle farver og versioner regnes med. Ball Pendel blå er en del af det brede sortiment…

 • Frandsen Ball Pendel – Blank hvid

  449,00 DKK 359,00 DKK

  Benny Frandsen for Frandsen Lighting Koncept Ball Pendel i hvid er en elsket og kendt lille sag som med stolthed fører sig frem. Ball lamperne er en klassisk og på mange måder tryg serie, der stiller med en fabelagtig bredde når alle farver og versioner regnes med. Ball Pendel hvid er en del af det brede sortiment…

 • Frandsen Ball Pendel – Blank lilla

  449,00 DKK 359,00 DKK

  Benny Frandsen for Frandsen Lighting Koncept Ball Pendel i lilla er en elsket og kendt lille sag som med stolthed fører sig frem. Ball lamperne er en klassisk og på mange måder tryg serie, der stiller med en fabelagtig bredde når alle farver og versioner regnes med. Ball Pendel lilla er en del af det brede sortiment…

 • Frandsen Ball Pendel – Blank messing

  629,00 DKK 503,00 DKK

  Benny Frandsen for Frandsen Lighting Koncept Ball Pendel i messing er en elsket og kendt lille sag som med stolthed fører sig frem. Ball lamperne er en klassisk og på mange måder tryg serie, der stiller med en fabelagtig bredde når alle farver og versioner regnes med. Ball Pendel messing er en del af det brede sortiment…