Belid Diablo Gulvlampe – Hvid


Belid's populære serie, Diablo ses her som gulvlampe eller standerlampe, som det også bliver kaldt. Denne gulvlampe er fremstillet i metal i mat hvid. Gulvlampen er meget elegant i dens udtryk og passer perfekt i hjørnet i stuen eller som læse lampe i hyggehjørnet. Er du også helt forelsket i diablo? eller har du i forvejen den populære pendel? Så er gulvlampen helt uundværlig. Gulvlampen er med E27 fatning, der gør det muligt at sætte en stærkere pære i. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver, samt i pendel og bordlampe.

Varenummer: 7391534262303 Kategorier: , , ,

Specifikationer

 

Materiale: Metal
EAN: 7391534262303
Diameter: 50 cm
Højde: 149,2 cm
Farve: Hvid
Lyskilde:
LED – E27

Yderligere information

Finansiering

Rentefri finansiering ved køb over 2.000 kr. Kontakt butikken for rentefri betaling.

Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu

Vær den første med en anmeldelse “Belid Diablo Gulvlampe – Hvid”

16 + ten =

Du vil måske også synes om..

  • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot mat gråfarve med blanke sorte detaljer. Diablo i Ø50 er med E27 fatning. Pendlen passer perfekt over spisebordet, hvor der kræves lidt ekstra lys. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

  • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i klassiske farve, sort og rød. Diablo i Ø50 er med E27 fatning, der gør lampen ideel over et spisebord, da pæren let kan udskiftes til en pære med mindre eller kraftige watt.

  • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot mat hvidfarve. Diablo i Ø50 er med E27 fatning. Pendlen passer perfekt over spisebordet, hvor der kræves lidt ekstra lys. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.

  • Pendel fra Belid's populære serie, Diablo. Denne pendel er fremstillet i metal i en flot mat sort. Diablo i Ø50 er med E27 fatning. Pendlen passer perfekt over spisebordet, hvor der kræves lidt ekstra lys. Diablo-serien findes i flere størrelser og farver.